Medewerkers informatie

In de zomer van 2023 werken vele vrijwilligers voorafgaand, tijdens en na het kamp om de Haarlem Jamborette 2023 tot een succes te maken. Er is een grote diversiteit aan teams om uit te kiezen. Heb je jaren ervaring met de Haarlem Jamborette of ben je nieuw als medewerker, werk je het liefst direct met de deelnemers of help je liever in één van de ondersteunende teams? Je bent welkom op de Haarlem Jamborette.

INSCHRIJVING IS GESLOTEN VOOR VRIJWILLIGERS
Door de vele aanmeldingen die we hebben mogen ontvangen is de inschrijving voor vrijwilligers helaas gesloten. Inmiddels hebben we 450 vrijwilligers en staan er nog 50 vrijwilligers op de lijst die we graag een plekje willen geven. Bedankt voor je enthousiasme en hopelijk tot ziens bij de volgende editie van de Haarlem Jamborette.

De Haarlem Jamborette voor medewerkers begint op donderdag 3 augustus en duurt voor medewerkers tot en met donderdag 17 augustus 2023. We verwachten van onze medewerkers dat ze tijdens het hele kamp aanwezig zijn en donderdagmiddag 17 augustus 2023 na de lunch pas vertrekken.

Criteria voor medewerkers aan de Haarlem Jamborette:

 • Bij aanvang van het kamp ben je 18 jaar of ouder
 • Je bent fulltime beschikbaar van 3 augustus t/m 17 augustus 2023
 • Je kunt je verstaanbaar maken in het Engels
 • Je hebt een passie voor scouting
 • Je bent bereid om hard te werken en hard te ontspannen

Kidsclub
Voor Nederlandse medewerkers is het mogelijk je kinderen (<10 jaar) mee te nemen. Tijdens de uren dat er activiteiten plaatsvinden en vlak daarvoor, is onze Jambo Kidsclub geopend. Hier worden door deskundige medewerkers activiteiten voor deze leeftijdsgroep georganiseerd. Dat geeft je als medewerker de mogelijkheid je volledig te concentreren op jouw Jambotaak.

VOG
Voor Nederlandse medewerkers is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) noodzakelijk. Aanvraag voor scoutingleden is gratis. Later – na inschrijving ontvang je informatie over het aanvraagproces.

Kampgeld

Medewerkers van de Haarlem Jamborette betalen een bijdrage van €135,–. (Kinderen van medewerkers betalen een gereduceerde prijs.) Hiervoor krijg je:

 • Een kampeerplek
 • Alle maaltijden, koffie en thee
 • Een kampdas (indien je die nog niet hebt)
 • 2 kampshirts (T-shirt en/of poloshirt)
 • Jambomok
 • Afsluiting borrel

Aanmelden als medewerker

Door het invullen van de gegevens op het aanmeldingsformulier geef je jezelf op als medewerker voor de Haarlem Jamborette van 2023! Als je benieuwd bent uit welke teams je kunt kiezen en wat deze teams precies doen, klik dan hieronder op omschrijving teams

Goed om vooraf te weten

 • Kinderen van medewerkers jonger dan 10 jaar kunnen niet deelnemen aan de Jamborette maar worden, na aanmelding, uitgebreid vermaakt met activiteiten passend bij hun leeftijd in de Kidsclub.
 • Het is helaas niet mogelijk om je als parttimemedewerker in te schrijven. Het is namelijk té leuk om alles mee te maken en het vraagt te veel van de organisatie.
 • Huisdieren zijn helaas nergens toegestaan op het terrein tijdens de Haarlem Jamborette. Tijd genoeg om een passend vakantieadres te zoeken voor je harige gezinslid.
 • Bezoek van familie of vrienden tijdens het kamp is niet mogelijk, met uitzondering van de opendag.
 • Eventuele extra of persoonlijke voorzieningen zijn niet ongelimiteerd. Als Jamborette zijn we zeer servicegericht naar onze medewerkers, maar we kunnen niet aan alle persoonlijke wensen voldoen. Heb je speciale voorzieningen nodig, neem contact op met Subkamp Blauw.
 • Bedenk goed welk teams je kiest. Waar moet je rekening mee houden? Denk aan wissel-, late- of vroege diensten, fysiek inspannend werk, werktijden buiten openingstijden van de Kidsclub etc.

Hoe werkt het?

Stap 1
We vragen je eerst om je als gebruiker te registreren. Zodra je de knop ‘register’ klikt, worden jouw gegevens opgeslagen. Je ontvangt daarop een e-mail met bevestiging.

Stap 2

In de mail klik je op de knop ‘Let’s go!’. Nadat je bent ingelogd klik je op de knop ‘Update Profile’.

Stap 3
Maak je profiel compleet en geef jouw drie verschillende voorkeuren op voor teams waar je graag in mee zou willen werken. Je persoonlijke gegevens spreken voor zich. Deze worden uitsluitend intern gebruikt tot en met de komende Haarlem Jamborette. Na de Haarlem Jamborette 2023 worden jouw gegevens weer verwijderd uit onze database.

Stap 4
Zodra je de knop ‘update’ onder aan de pagina klikt, worden jouw gegevens opgeslagen. Je ontvangt daarop wederom een e-mail met bevestiging van je voorkeuren. Binnen een aantal weken na registratie krijg je te horen of je definitief bent geplaatst in het team van jouw eerste keuze of her een van je andere keuzes wordt.